Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Det smärtar
att ha blivit manipulerad
ur yrkeslivet

Ett välmenande erbjudande var bara ett sätt att bli av med mig




Fri vers av AA VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-11 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP