Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitig toalett

Och varför kan inte jag få vara som alla andra.
Göra det de andra alltid gör.
Vara det de andra alltid är.
Vad har jag gjort för att förtjäna detta.
Ansiktet som stod framför spegeln
Rinner nu ut framför mig
Kommer aldrig tillbaka
Försvinner nu
Hugg




Fri vers av Projekt överleva
Läst 193 gånger
Publicerad 2018-11-11 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Projekt överleva