Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Mitt fel?

Jag hatar att veta att jag gjorde fel...igen.
Jag kan försöka vrida och vända på det och göra det till ditt fel.
Men jag vet att det var mitt fel.
Oavsett vem som gjorde fel förr så var det bara jag den här gången.

Och din totala tystnad.
Den sa så mycket.
Att du inte tänkte kämpa den här gången.
Att jag faktiskt inte hade dig så lätt som jag trodde.

 

Och med en total skam så vill jag bara gå tillbaka.
Någon dag eller två.
Och göra om allt igen.

Så att det inte är mitt fel i slutändan.

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-11 02:40



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Käner igen mig själv i detta som drabbat mig mer än en gång och i ånger vilja göra .. det omöjliga - gå tillbaka .. och rätta till ..
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan