Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med risk för att ha stulit något!

Is there anybody out there?
Så känns det, när man vaknar, och inte en annan själ är vaken, som man känner.
De gånger som man bor själv, och särbon inte är städse närvarande.




Bunden vers av Mim
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-11 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim