Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nobelpriset, ett pris i tiden!

Ska skriva en bok om; Människorna som inte fick Nobels fredspris, människorna som fick det, med frågeställningarna;

Var vissa av de nominerade under åren... till året...
För mycket i framkant, och därför inte i tiden? Var det en orsak , till att de inte fick Nobels fredspris? Man kan tänka sig, att det hade kunnat vara en möjlig förklaring!
Jag kan tänka mig, att det finns otaliga människor, som var utsatta för detta.Och jag vill berätta historien om dem, deras liv, deras tid, och upptäckter.
Vill även ställa mig frågan; Vad är I TIDEN?
Vad passar bra , att ge pris för, just NU, år... år för år?
Uppfyller de som fått priset...
Uppfyller de Nobels vision?
För att kunna tänka sig, att något är I tiden, behövs lite av en siare, över reflektionen över sin samtid; Vad är modernt?
Eller Acceptabelt att acceptera, som någonting att få pris för?(Nobels vision)




Bunden vers av Mim
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-11 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim