Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utklassade

till er som ligger bakom mig

jag går över slagfältet

någon sade att jag vann

att det är jag som kvarstår

inga bragder inga hjältedåd ingen saga

mitt liv är skövlade år och människor

jag drömde inatt om en delad sorg

vi gick långsamt och kanske såg det ut som kärlek

kanske såg det ut som hopp

till och med i drömmen slukar jag

framtiden är min hunger

dåtiden min skam och ära

jag är inte den jag hoppats

men jag hoppas få bli




Fri vers av Marta
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-11 07:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark samt bra
2019-03-24

  cilax VIP
fin
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta