Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla har vi en pappa.


Fars dag!

Idag är det Fars dag och mina tankar går främst till alla de barn (och vuxna barn) som inte har någon pappa kvar i livet och de som inte fått samma stöd från sina fäder som jag har fått av min.

Mina tankar går även till de pappor som aldrig givits en chans att stötta sina barn genom livet och de pappor som överlevt sina barn, eller har barn som dött en alldeles för tidig död och idag sitter barnlösa på Fars Dag.

Det är Er jag skänker mina varmaste tankar idag.

För Fars dag handlar inte om att köpa någonn löjlig slips på Dressman, utan om ALLT annat som finns på insidan. 
Det finns lika många förhållanden mellan barn och fäder som det finns barn i världen, alla helt unika. 
Idag är den där speciella dagen då det är upp till oss att minnas, uppmärksamma, vårda, bearbeta, förlåta, glömma och visa kärlek till varandra.
Oftast räcker det med en tanke.

Men.

Jag vill också passa på att hylla min egen helt fantastiska pappa lite extra idag.
Du kan och är allt pappa! 
Trots din förbannade sjukdom som bryter ner dig i molekyler för varje dag så kämpar du vidare som en riktig far och jag är evigt tacksam över att just du är min.

Du är världens bästaste bästa pappa!

Tack!




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-11 08:19



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så vackert och fint skrivet om sin älskade pappa.

2019-04-10

  Nina Nightwish
Så fin hyllning till alla fäder och speciellt till din :)

2019-02-03

  Nina Nightwish
Så fin hyllning till alla fäder och speciellt till din :)

2019-02-03

  Livet1 VIP
Å, vackert och innerligt till alla pappor.
2018-11-27

  HelenaW
Tack för din fina text. Skrev just en text till min pappa precis, med tårarna rinnande.. Då han inte finns med oss längre..
2018-11-12

  Stisse
En fin och innerlig hyllning. Blir starkt berörd av din text. Så viktigt att uppmärksamma dem som funnits för oss.
2018-11-11

  Maiah VIP
Fin hyllning till allt som en pappa kan vara
2018-11-11

  Öknens Ros VIP
Så vacker och fin hyllning till din pappa och andras pappor!
2018-11-11

    Sefarge VIP
Berörande Ord komna från
Hjärtats innersta vrå!
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP