Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singles day

Ensammas dag nu
Tystnaden sprids överallt
Köperbjudanden




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-11 08:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns alltid två sidor av myntet brukar man ju säga...men en viss aning känns, om att detta påfund i grunden handlar om myntets värde och inte att omsorgsfullt granska de båda sidorna.
2018-11-11

    Alice.skriver
Singles day, har ingen som uppvaktar (bortsett från försäljare då)
2018-11-11

  Öknens Ros VIP
Man kan inte köpa sig lycklig.
2018-11-11

  Birk Andersson
rea på rea
jag köper
det inte
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén