Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekorrhjulet

 

Mitt hjärta det gråter
fast mitt öga är torrt
så är vi nu där åter
livet är alldeles för kort

För att hela tiden ramla
och inte komma upp
för att dåliga värden samla
och inte bara säga stopp

Vi lever inte lång tid
som människa på vår jord
det gäller att leva fulltid
och inte som tillintetgjord


(Copyright © Christin Lederman)

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Christin Lederman VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-11 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP