Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På tal om


Apropå

att dåligt må
ingen verkar förstå
känns si och så

till jobbet gå
och kämpa på
hellre tugga på strå

apropå
kommunikation då
mest tassa på tå
ingen respons få

chefer två
svåra att nå
ska detta bestå

apropå
att ensam stå
i min lilla vrå
och känna mig grå

jag hoppas ändå
när bäck blir till å
en kupp få begå


helt apropå






Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-11 23:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt apropå så säger jag som så, det skulle kunna gå! En kul text som får mig att le.
2018-11-15

  morgonstjärna VIP
trevligt skrivet på rim
helt apropå


2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP