Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SALÓREPUBLIKEN

Solo i Saló

Ja, så kan det gå

Vad ska en man

DÅ hitta på?

Solo i Saló

Ruffig och rå

Häng upp och ned

Sedan var det ridå.

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/11 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2018-11-11 13:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Partisanernas, snarare.
Hellre solo i Soho än i Saló...(med Ola Salo...)?
2018-11-11

  Kungskobran VIP
En marionett
rätt och slätt
huvudet ner
och fötterna upp
det blev hans sista kupp

2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP