Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HATAR DANSBANDSMUSIK

Jag hatar dansbandsmusik

Den passar levande lik

Den saknar intelligens

och kommer ej överens

med min tonala passion

Dansband är fånar och hjon

 

LARZ GUSTAFSSON 11/11 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2018-11-11 14:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst, om man är en urblåst idiot.
2018-11-11

  Kungskobran VIP
Sista dansen är skön
dansbandets smekande dröm
flickan tätt intill
trykarens dansbandsmusik
är sista dansens kärleks lyrik

2018-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Den hör vågar inte syltryggarna kommentera.
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP