Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOVEMBER 11

rugged old rocks

grey salty waves

most people are

cocooning in caves

naked old trees

sidewalks are wet

where ever i go

i get so upset

 

LARZ GUSTAFSSON 11/11 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2018-11-11 14:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min dikt har ingenting med det första eller det andra imperialistiska omfördelningskriget att göra.

2018-11-11

  Kungskobran VIP
World war 1 was a fear
for all soldiers fighting in the lear

November 11 it came to end
9 milion never came back

Everybody hoped, never again
but soon it was back, s h a m e





2018-11-11

  Fulbergarn
Good, very good indeed
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP