Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag öppnar mig helt för dig

Blottar hela min innersta själ i hopp om
att du ska finna någonting gott där
istället för att söka efter en massor av fel
Fel som du sen tar emot mig
För om du gör det så är du ju helt fel ute
Jag öppnar mig ju bara för dig i hopp om
att du ska tycka om mig
Tycka om mig för den person som jag är
Älska mig
Den som håller dig så kär...

Ken Cassel
11/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-11 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel