Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hörs igen

Jag mötte min kamrat på tåget
Hon skulle kliva på
Jag gick av
Hon var min bästa vän en gång
Men livet kom emellan
Nu glittrade stenar på hennes finger
och hon bar på livet i sig, under en spänd tröja
"Jag tänkte på dig häromdagen", sa jag, "grattis! Till både det ena och det andra. Jag har saknat dig"
Hon sa, "jag saknar dig med! Vi måste höras"
Jag berättade om allt nytt, om flersamheten
Hon sa, "vi m å s t e höras!"
Knappt hann jag lämna perrongen innan hon ringde.
"Berätta mer!" och "Kära vän, vi hörs snart igen"




Fri vers av Heartsick
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-11 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heartsick
Heartsick