Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du minns

Du sitter på en störtad stam
Med fallen blick och fingrar fram
Mot flammorna som värmer dig
Din frusna kärna värjer sig
Du muttrar tyst besvärjelser
Till eldens tunga slungar dem
I röken lyfter gamla namn
Som en gång i ditt hjärtas hamn
Fristad fann och lugna vatten
Du sitter ensam i natten




Fri vers av Verner Ask
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-11 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask