Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk! He was there!

En kvinna hon hör, klä dig svart då
när du ska älska med din man, gör så...
Mannen han kom hem
som vanlig klockan fem!
Sa: - Zorro!!! Vilken mat bjuder du på...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-11 15:45



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fick mig att skratta även denna gråa regniga dag!
Tack!
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt