Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland så händer det

att saker och ting spårar ur
Fråga mig inte hur
Själv så tror jag att det ligger någonstans där
i människans natur att vara lite klantiga och klumpiga
För ibland kan ju allting bara bli helt fel
Fråga mig inte varför det är så
Varför tror du att jag ens vet?!

Ibland så händer det att man går och blir lite kär
Och då gör man ju allt man kan för att visa henne
att man finns till där till hands
Och då behöver hon ju inte ens fråga en om man
ställer upp på en liten dans
Klart att man gör
För det räcker ju med att hon tittar in i mina ögon
för att kunna se att där står
kärlek och romans...

Ibland så händer det!

Ken Cassel
11/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-11 15:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Då gäller det att passa på...:-)
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel