Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över ytan


Vilka är
alternativen
egentligen
Finns inga
enkla svar
på färdväg
Att ta sig
från en punkt
till en annan
Ser ju så
olika ut
För oss alla
En del färdas
den raka
vägen
Rak men
full av slukhål
Andras väg
är
att trampa
vatten
och försöka
hålla huvudet
över
vattenytan





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-11 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP