Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA FÖR ATT

ibland vill jag skriva blytungt

bara för att revoltera

mot allt puttenuttigt

allt hemtrevligt med mera

ibland vill jag skriva nattsvart

i protest mot allt det rosa

mot allt fjant och dravel

mot all sliskig kuriosa

 

LARZ GUSTAFSSON 11/11 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2018-11-11 16:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem är det som står för pekoral i detta sammanhang?
2018-11-11

  Kungskobran VIP
Pekoralen i mitt hjärta
med kärlek sorg och smärta
den gillas av alla här
och är mig kär
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP