Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsangivelse gav svar!

En man ser vän med örhänge
sa till honom, ett sådant klänge!!!
Men hur lång tid då
har du haft detta på....
Sen frun fann det i bädd, SÅ LÄNGE!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-11 17:20



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Haa. ..
Bättre bekomma
Än bekekommas?
;)
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt