Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nazismens demokratiska rötter

 

I nattens mörker
vaknar tankar
Som gör en alltför trötter
och framkallar ett huvud som bankar

Sömnen blir förstörd
av problemen som stör
Man blir upprörd
för man vet att utan sömn blir man äckligt skör

Sover gott 
gör man inte om man upplever livets svårigheter
Men svenska samhället blundar idag för ett inhemskt öga som är vått
säger sen att de är oskyldiga till att väcka den nazistiska maneten

Människor bränns med tecken som värker som satan
ändå tar samhället allt med ro
Någon ler och säger, om du inte kan gå på gatan
får du flyga, det är bara att att rösta på oss och tro




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-11 17:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=W56ZKUVECWs&vl=sv

2018-11-14

  morgonstjärna VIP
ruskigt blir det nyval har vi dem här till 100 %.
2018-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Det är inte nazisterna som inför diktatur i Sverige.
Titta på filmen "Ett folk, ett parti".
2018-11-11

    April Stark
Spot on Kjell-Åke!
2018-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Mussolini växte upp i ett socialistiskt hem.

Vägra rösta!
2018-11-11

    ej medlem längre
Om några är nazister så är det de som utförsäkrar sjuka och vägrar hjälpa hemlösa med tak över huvudet och mat för dagen, samtidigt som de själva sitter med skyhöga löner! Utgallring av vissa grupper var utmärkande för nazisterna på den tiden.
2018-11-11

  Viksten
Mycket bra och angelägen text

2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP