Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att fira genom att tänka


Pappa

fars dag

jag minns kortet jag gjorde till min pappa

jag var liten skolflicka då

 

nu sitter jag med historien, det förflutna i min famn

minns pappa genom små fragment

små fragment som är så viktiga

jag lärde aldrig känna honom så väl

han var inte en pratig person

hans tystnad talade mer...

 

jag hade önskat dig ett lättare liv, pappa

men de fragment jag har från dig

de lägger jag som ett pussel

dina ord utan röst lägger jag i de tomma hålen

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-11 19:22



Bookmark and Share


  Whero
Starkt och berörande.
2018-12-15

  TT
Omöjligt att inte bli starkt berörd...
Otroligt gripande text som grabbar tag i hjärtat som en stark hand...bra!!!
2018-12-05

  Lars Hedlin
oerhört bra och i beröring!
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP