Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


kärlek, inget annat än kärlek

 

Inget vrickande ord låter sig förföras av den dårskap. Somna sol. Stilla sommar. Samla sälg, asp och gullregn. Jag vill vrida tiden. Låta mig inget veta. Se till hjältarna som de skulle vara.

Det är inte dina krig att vinna. Det är inte dina hjältar att finna. Det är inte du. Det är inte du.

Bland låtsasskog och dunkla skrymslen. Under näckrosblad i nattlig sjö. Invid knytt och alver och trolska myrar. Där. Där. Där finner du mig.

Det är skönt att luta sig. Jag lutar mig. Det är inte jag. Det är inte jag.

Vargar svarar när vargar ylar. Så som jag. De kan förvänta dig svar men aldrig respons. Aldrig initiativ mer. Det gör för ont.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-11 21:20



Bookmark and Share


  vargtass
Väldigt bra!
2018-11-14

  Respons VIP
En avvaktande gömd tillvaro för att förstå eller bearbeta. Ord som läker och lenar.
2018-11-13

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2018-11-13

  Gunnar Hilén VIP
Kryptiskt glasklart ! Aooooh !
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP