Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blott en saga

Det som inte syns
som i dimman fått sitt bo
det som inte längre sägs
kanske får oss att tro
på framtid och dåtid
en vacker illusion
tids nog
blott en saga att förnimma
med stråk av vemod i sin ton




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-11 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP