Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energivärldar



Det är inte ondska när kvinnor
förför kvinnor
Det är konst
En värld där politiken får andra
perspektiv
En värld där döttrarna blir feminister
En värld i världen där patriarkatet
saknar makt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-11 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP