Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rädd

Tinningarna dunkar så hårt att jag tyckts se dess vibration
Hjärtat i bröstet bultar så våldsamt att det inte går att utestänga dess ljud
Andningen ökar i samma takt som mitt hjärtas slag
Kroppen står stilla och är helt stel av skräck
Min inre röst ropar: Fly för ditt liv!
Nackhåret reser sig och en ilning far genom kroppen
- JAG ÄR RÄDD! -





Fri vers av Nattis83
Läst 706 gånger
Publicerad 2006-06-16 00:52



Bookmark and Share


  TheMisplacedMemory
bra beskrivning av rädsla
2006-06-22

  Bissen
En exakt beskrivning av den hemskaste rädsla!! Bra fångat!
2006-06-17

    Galten
väldigt närvarande
väldigt direkt

bra beskrivning på rädsla
2006-06-17

    ej medlem längre
Du beskriver rädsla på ett utmärkt sätt man kan verkligen känna det när man läser att man får kårar på ryggen. Tycker imperativet på slutet är ett perfekt slut!
2006-06-16

  LadyM
En text jag inte kunnat skriva bättre själv...då panikångesten präglar mina dagar är det skönt att få ta del av såna här texter som andra har skrivit! Tack!
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83