Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All true


Kabam ellen


Yran ikväll och fyra gatpojkar var på drift
Kring draggen, såg en fest i trähus
Men dessa var en farlig klick, de gick åt
Fel håll, vägen fram är vänster aldrig rak
Och då dessa yra gossar i gohetens tjänst
Var där så tog dom klart sitt ansvar

Två flydde, två blev fångda, sina pass o telefoner tagna, men det var smädarstefan som så snöpligt flytt.

Dessa söktes överallt. Yran slog igång och innan murarna på fysikgränd hade det inte hunnit brinna än.

Matte, felpunkare från trähuset, med raseri i sinnet och rabies bakom träd gräs och stenarleendet och john, en muskel, var på jakt.

S: Jag skickar en signal. Kan du hjälpa ett par moderlösa gossar?

E: Jag tar emot din signal, gullet. Gå nu mitt barn, till den tredje hållplatsen på ettan uppifrån.

Hon behöver inte keffa upp sig. Men en privat stund, lasten, pausen, rasten, skuggan.

I fucking jävla kukumeå finns inget som stockholms usvideo. Med båsen. Att gå runt där i enkel drag och radiokontroll är hennes fix. Mota män. De ser att hon är man, viker undan mjäkigt och fegt.

I umeå får killarnas toalett duga.

John har just sett matte slå ut nåns käke med en golfklubba och är på humör. Fysikgränd har nu börjat brinna.

Där står ellen, kallas karamellen, ellies lilla hårda godis. Vivvi seglar fram i drag.

E: Fin hon är va? Och kan du föreställa er, hon har inga trosor på sig. Vi måste ta det privat. Ja, hon älskar djävulens triangel! Jag skickar henne i förväg så åker ni dit om en halvtimme, jag fixar bil, hon kommer va redo för er, ja vi kan binda henne. Munkavle?

S: Äre fixat mamma, haru styrt nåt tungt? Vi skulle inte gny så, men det är vår yra yra.

E: Så länge de gillar femton radikalfeminister från ålidhem de aldrig kommer se i mörkret med pepparspray och knän. Har du nånsin vaknat bakfull på riktigt och bunden runt ett träd. I skogen. Om natten?




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-12 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd