Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stöldligan

ondskan stal
min kraft,
och förintade min vilja,
så jag inte fanns.

Då flög en fågel
in i bröstet,
och sjöng en sång
om livet,

och jag fick
kraften åter,
och en fågel
i mitt bröst.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-12 09:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om liv i förändring!
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP