Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen i klubben till de ensammas förening

där vi alla vill tro att kärleken är på väg
Att den kommer snart
För vi vill tro att kärleken bara har fått en viss fördröjning
En viss försening
Men när den väl kommer, kommer vi alla ensamma själar
att sätta en jäkla fart
För ensamma vill vi ju inte längre vara
Så vi hoppas allihopa att kärleken ska ge oss en knuff
i rätt riktning
Att kärleken ska ge oss alla en förnyad start i livet
Hoppas bara att den kommer snart, så att vi kan bli
på det klara
För det vore ju bara helt underbart...

Välkommen i klubben till de ensammas förening!

Ken Cassel
12/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-12 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel