Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Billig poesi

 

Billig poesi
Eller,
Exklusiv poesi

Ödmjuka texter
Eller,
Kränkande texter

Allkostym poesi
Eller,
Ingen kostym poesi

Oalfabetiska talar mina texter till svenskarna
sårbara faller känslorna över mina texter

Typ BILLIGT tillhör de
Typ försök igen tillhör de

Typ Billigt är mina illustrationer
Typ vafan är de

De passar i allas skor
Människor och djur

De passar på allas toaletter
Män och kvinnor

De passa de homosexuella
Och bögar

De passar de prostituerat kvinnor
Och män

De passar de våldtagna barn
Och jag

De går genom blod och eld
De går genom vinden och storm

De talar och skriver med språkfel/felspråk
De kan viska och skrika som fan

De tillhör sanningens värld
Och fakta

De passar ingen i världen
Än mig själv

Till ensamhetens värld!
Till mig Naji!



 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 483 gånger
Publicerad 2018-11-12 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP