Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vänlig stör ej!

 

Död!
Ligger jag i min säng

Vänlig!
Stör ej!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2018-11-12 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP