Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byt nick!

 

För mycket uppmärksamhet

Han oförtjänt fick 

Så veritable veritassen

För trettiofjärde gången bytte nick

Nu heter han nåt på finska typ räötäusti taskigtää

Hahaha vilken rolig prick

 

Fortsätter ostört sprida

Sin finstämmiga nazipropaganda 

Snart byter han nick igen ska du se

Då kanske hon heter Jolanda

Men man kan inte gömma sig bakom nya nick

En dick är en dick är en dick

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-12 11:55



Bookmark and Share


    Lars J
Blockera direkt, själv har jag blockerat de flesta ”trollen” här som enbart är här för att ”tycka” höras och synas och för mig gäller set all propagande vare sig det är rasistisk skit, kristen fundamentalism, kvinnohat och även manshat som ultrafeminister gärna sprider.
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP