Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras land...

En amerikanska var med
i Skavlans TV-program , hon sa,
USA är inget invandrarland,
va, sa Skavlan, är det inte...
Nä, sa hon, det är det inte...

Man kan ju verkligen undra
vad säger och tycker
urinvånarna om detta...

Kanske stort dags för dem
att sätta ner foten nu...

Då folk inte alls vet
något om roten ju...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-12 12:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Där ser man...historia kan vara bra att kunna...
2018-11-12

  Feliaxel VIP
Amerikanerna borde läsa sin historia
2018-11-12

  ULJO
Är väl 95 % invandrare där
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt