Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sorgen





Den sorgen
är varm. Den har fått en filt om sig
på gatan.
Den lämnar ett avtryck
av något som betyder något
för någon
just där.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-12 13:16



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, saliga är de hädan gångna, vi söka tröst där vi är!
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg