Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm är livet


Tidens ström

Tiden är en
ständig ström
av liv

Inte alls bara
ett tidsfördriv

Även om livet
bara tycks vara
ett ögonblick

Är det det enda
liv du fick

För livet är en
ständig ström

Kan hända
din enda
sanna dröm




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-12 13:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet och tiden, att ta vara på det som är och försöka förverkliga sina drömmar!

2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP