Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelvägen.






Du säger alltid
att det är bra.
bara bra.
När jag ser dej
undrar jag
hur det är.
det är som att
gå genom
ett myller
av människor
innan jag når fram
har du redan
försvunnit.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-12 13:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis så är det när människor inte når fram till varandra. Den känslan skickligt fångad här.
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg