Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa blad.




Vänd blad
så finns svaret.
Läser samma sida
samma rader
om igen.

Förresten
så finns inget
nästa blad,
det har blåst iväg
och svävar fri
som en ängel i skyn.

Så titta upp
och blunda,
där står
svaret
skrivet.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lars Gullberg
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-12 13:32



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bravo. i himlen där finns han med stort h.
2018-11-12

  Niliboy
Poetiskt å klurigt!
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg