Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panikångesten river sönder mitt hjärta och själ

Panikångesten river sönder mitt hjärta och själ



Skriker nätterna igenom
Jag kvävs...
Panikångesten river sönder mitt hjärta och själ
Visst dör jag nu...
Mina tankar går runt och runt

Jag blir tokig...
Varför lämnar inte dessa demoner mig
Vad har jag gjort dem...
Som femåring rövade samhället bort mig
De släpade mig över gårdsplanen
In i en bil...

Barnhemmet kränkte mig ner i skorna
Fosterhemmets helvete med övergreppen
Denna akt i tre delar har slitet sönder mig
Varför fick inte jag som alla andra ett normalt liv

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-12 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj