Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomten

Tomtens obekväma arbetstid,
har lett till en facklig strid.
Tomten vårt förtroende nu tappar,
för han får inte dela ut julklappar.
Räddningen är tjuren Ferdinands mamma:
- Min son ställer upp meddetsamma!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-10 17:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Spännande att se hur det skulle fungera...:-)))
2018-12-15

  ULJO
Fin och rolig
2018-12-15

  Lars Hedlin
Härligt skriven!
2018-12-11

  Maria Sundelin VIP
Hihi kul idé
2018-12-10

  Per Drysén
Kul variant på klappdelning
2018-12-10

  KattenKin VIP
Kul text! :)
Jo Ferdinand, han är snäll han!
Bra lösning.
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck