Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varje dag i minst en timme


Elviras morgonbön


slappna av i armen
vaket

sen sväng den som en piska
lågt

det ska va en snärt, pang
det ska göra ont i handen

typ i punghöjd

träna på att göra det naturligt
subtilt

träna in det i sömnen
på fyllan

det ska va som en tanke
men snabbare
mer naturligt
i kroppen

du går förbi i trängslet
och pang, aset impotent




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-12 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd