Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och Jag

Med pansarbrytande kyssar och smekningar, bröt du sönder alla mina lögner och försvar. Långt härinnanför låg jag och sov under månader och år. Jag var en drömmande, mycket vilsen människa, och ingen orkade med mig. Nu ligger jag nyvaken under dina magiska smekningar, dina underbara ögon, och din vishets alla ord. Jag huttrar inför din ömhet. Hos dig är jag trygg och jag får gråta ut. Efter en stund så kysser jag dig rasande vilt. Nu en frid och glädje som övergår mitt förstånd. Vi sjunger tillsammans och somnar.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-12 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP