Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aerodynamik 2:0

Släpp krav
Släpp måsten
Välj kärlek
till själen
anden
livet

Bejaka kärlek
Bejaka frid
Välj harmoni
inifrån
och ut
Naturligt
som ett andetag

Behöver inte
smeka lögnen medhårs
Behöver inte offra glädjen
på stressens altare
Behöver
behövas

Gråsparven ruskar
frosten från sina vingar
Flyger framåt
med en flock
som upphäver tyngdlagen




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-12 21:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Många kloka meningar att bära med sig i vardagen.
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP