Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helt klart


sliten och liten
maktlös och trött
så in i bängen trött

har inte den säkerhet att ge
som du som äger ditt lidande vill ha

men jag känner din förtvivlan
mer än mitt eget futtiga liv -

söker in på poeter.se -
för en stund av distans
likt en torr och mjuk hand
över mina ögonlock

mina poesivänners tankar
i poetisk form
ger mig ögonblick i vila
från det myckna plågsamma

men så kommer det tillbaks som slag
i mitt huvud
bland det värsta var
att jag skulle krossa
ditt vackra sorgsna sjuka hjärta!

vad tror du om mig
?
skulle jag inte tala väl för dig
?
skulle jag stå i vägen för dig
?

Nej!

Helt klart är du värd
ALLT GOTT!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-12 22:42



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Känslosamt och fint. Poeter.se som ger tröst när någon i verkligheten höjt sin röst, anklagat, det gör naturligtvis ont i ens bröst.
2018-11-23

  lila fjäderblomman VIP
starkt o smärtsamt! <3 kram
2018-11-14

  Respons VIP
Mycket smärta i och mellan dessa rader.
2018-11-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Naken och berörande känslofylld text, som går till själ och hjärta. Må du orka det som tynger!
2018-11-13

    ej medlem längre
Fint författat.
2018-11-13

  Kungskobran VIP
Sorgsen närvaro, fint.
2018-11-13

  Lars Hedlin
Bra och full av känsla och närvaro!
2018-11-13

  ULJO
Fint slut på denna
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP