Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Järnvägens slumrande tillvaro


Flygplatsen i Sälen!


Jorden är på väg
åt fanders!

Mitt i det hela
görs det en landningsbana
för de penningstinna

Mitt i skidlandskapets idyll
i nordvästra Dalarna

Var befinner sig
miljövännerna?

Här händer saker
mitt framför våra ögon
och ingen stoppar
det hela!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jack E. Gladh VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-12 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST