Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milslånga dagar

Milslånga dagar
Vandrar fram
Släpar sig i ledans
eviga sömngång

Livet gör små krumbukter
Blir ett hastigt äventyr
Galopperar fram med språng

Föder en böljande ton
Strofer som lyfter,
mot evighet stiger
blir en symfoni, en sång

Livsdagens under
Vandrar och sjunger
i dur och i moll
Om kärlek, om sorg
Toner av nåd





Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-13 00:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
livet har sina stunder av dur och moll
då betyder just det lilla kornet
som vi behöver
en så stor roll
att vi lyfter med vinden
hjärtat sjunger av glädje

det är en nåd att stilla bedja om

fin text med hjärta i <3




2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion