Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Liv"

Jag har inte levt länge, men mer erfaren än vad du tror.
Jag kanske är dum som uttrycker mig så här fritt, när jag knappt har tjugo år.
Men tro det eller ej, jag vet vad smärta är.
När det kommer till glädje och kärlek så vet jag inget.
Gråt ej för mig, då jag har långt kvar att leva.
Dock vill jag inte leva länge till, utan värmen från dig.

Av:Chaiya




Fri vers av Chaiya
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-13 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaiya