Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Dröm"

Denna fina soliga dag.
Kan jag inte sluta tänka på dig.
Värmen på min kropp påminner mig, när jag krama dig.
Nu när hösten närmar och löven blir grå.
Blir likt jag med, nu när du inte är här med mig.
Då jag kan bara träffa dig, när mörkret faller och jag sluter mina ögon.
För i mina drömmar jag kan bara se dig, för du finns bara där solen värmer.
Så ta inte min sol och dröm iväg.
För då kommer jag vandra i evigt mörker.
När du är långt ifrån mej, min vackra sommar dröm.

Av:Chaiya




Fri vers av Chaiya
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-13 00:56



Bookmark and Share


  danne //
Den var riktigt skärande vacker, kan känna igen själv ur en egen infallsvinkel
tack Chaiya
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Chaiya