Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För det var vad han själv trodde

Han försökte alltid ge sken av att han mådde så bra
För det var vad han själv trodde
Ja, ända tills han en dag gick förbi en spegel
som visade upp han riktiga jag
Sen dess är ingenting sig likt
Inte en lugn stund
För det som han såg i spegeln gjorde honom riktigt rädd
då han hade åldrats till den milda grad
Och det värsta är att han inte kan sluta att tänka på det
För han har ju alltid trott att han fortfarande är ung
och vacker och lycklig och glad
Den som alltid ler så fort någon ser åt hans håll..

Ken Cassel
13/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-13 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel