Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstrålen

En solstråle har sluta skina på vår jord
Den har bytt riktning
strålar nu för evigt

Omfamnad av saknad mor
och busar med änglar.




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-13 01:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var öm och vacker
ljus
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion